individueel

Individuele coaching

Iedereen beleeft het op zijn tijd: zo’n situatie – op het werk of privé – waar je niet mee uit de voeten kunt. Je draait in hetzelfde kringetje rond, je wilt anders en weet niet hoe.
Tijdens een coachingstraject onderzoek je die situatie om vervolgens je eigen weg te kunnen bewandelen.

Het uitgangspunt bij Ziezo coaching is; als je een vraag hebt, heb je ook het antwoord, maar daar kun je om de een of andere reden niet bij.
Vandaar dat ik je als coach, ondersteun bij het vinden van jouw antwoord.
Afhankelijk wat het beste bij jou en je vraag past, kan ik je tijdens de gesprekken ook teken- of schrijfopdrachten, ontspanningsoefeningen en diverse spelvormen aanbieden.
  

Coachingtraject via de werkgever

Als het traject door de manager voor een medewerker wordt aangevraagd vindt er een intakegesprek plaats. Hierbij zijn aanwezig: de manager, de medewerker en de coach. Tijdens dit gesprek worden de coachingsvraag en de gewenste situatie van de manager en de medewerker besproken. Dit geeft alle betrokkenen een helder beeld over de gewenste richting van het coachtraject.  Na gemiddeld vijf coachingsgesprekken wordt dit traject geëvalueerd door de manager, de medewerker en de coach.

Een coachingstraject bij Ziezo coaching bestaat gemiddeld uit 5 gesprekken van 1,5 uur. 
Wilt u contact opnemen, ga naar de contactpagina.

Ervaring van een gecoachte

Mo, sociaal cultureel werkster:

Ik liep op mijn werk vast en kwam gelukkig bij  Ziezo coaching terecht.
Op mijn werk was ik op zoek naar ondersteuning, maar wat ik ook probeerde, ik kreeg geen gehoor, ik werd er letterlijk en figuurlijk ziek van. Tijdens de coachgesprekken kreeg ik wel gehoor maar de coach bleef aan de zijlijn staan. Meerdere malen heb ik gevraagd “zeg me nou alsjeblieft wat ik fout doe en hoe ik het goed moet doen”. Helaas, ik kreeg geen kant en klaar antwoord. Gelukkig maar, want ik ben er tijdens die gesprekken zelf achtergekomen waar het fout ging en hoe ik dat kan aanpakken.
Dat inzicht geeft me zoveel kracht dat ik er na een half jaar nog steeds de vruchten van pluk.

Een coachtraject is als reizen.

De gecoachte kiest de route komt verrassingen tegen, herinneringen, nieuwe ontdekkingen.
Tijdens het traject is het hard werken om het reisdoel te bereiken.

Na het reizen is het goed thuis komen!